Met EMC bedient u met uw vingertoppen de motor van uw schip!

EMC goed gekeurd voor binnenvaart

Geplaatste op dinsdag 25 september 2018

Afgelopen jaar is de EMC goed gekeurd bij Thales t.b.v. de binnenvaart (droge lading/werkschepen).  Vibratie en temperatuurshocktesten uitgevoerd volgens de norm ” RICHTLIJN VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD van 12 december 2006 tot vaststelling van de technische voorschriften voor binnenschepen en tot intrekking van Richtlijn 82/714/EEG van de Raad (2006/87/EG)”  

Lees meer

NEW!! Wired remote control

Geplaatste op dinsdag 25 september 2018

Op dit moment in ontwikkeling, de WRC.  Inpluggen ergens op het schip en volledige controle hebben over het gas/roer/boeg en hek schroef.   

Lees meer

nieuwe Hendel, Dock en Remote

Geplaatste op zondag 4 oktober 2015

Je hoeft er alleen nog maar een schip omheen te bouwen!

Lees meer

Nieuwe remote cotrol

Geplaatste op dinsdag 5 augustus 2014

De nieuwe draadloze afstandsbediening  “het bootje” komt in de 2e helft van de zomer. Het huidige model wat inmiddels 9 jaar succesvol loopt was aan vervanging toe. De nieuwe technieken zorgen voor een compactere handheld welke in zijn eigen laadstation via inductie geladen wordt. De Nieuwe RMC heeft een 10 x snellere communicatie en een hoger […]

Lees meer

Ook in 2014 alle hendels aan dek!

Geplaatste op woensdag 1 januari 2014

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en in onze producten! Wij hopen dat in 2014 ook alle hendels aan dek zullen zijn en dat het weer een mooi nieuw vaar seizoen mag worden.

Lees meer

Nieuwe website online!

Geplaatste op woensdag 7 maart 2012

Onze nieuwe website is zojuist live gegaan! We hebben gekozen voor een strak en modern design, welke strak aansluit bij de producten die Hydronautica ontwikkeld.

Lees meer
Copyright © 2022 Hydronautica |